Vergroot uw klandizie met E-Commerce!

Bent u er klaar voor om de online aanwezigheid van uw bedrijf te verbeteren, en zo dus uw klandizie te laten groeien? Wij maken het makkelijk en veilig voor bedrijven om online betalingen te kunnen ontvangen vanuit de hele wereld.

Registreer HIER!

Laten wij u helpen om uw marktaandeel lokaal en internationaal te vergroten! Middels Republic E-Pay kunnen klanten 1 x 24 uur uw goederen of diensten kopen via internet en betalen met hun VISA of Mastercard credit card. Uw bedrijf heeft hiervoor niet speciaal een website of webshop nodig. Wanneer uw aanvraag voor Republic E-Pay is goedgekeurd, kunt u uw website laten ontwikkelen of aanpassen door een website ontwikkelaar, zodat credit card betalingen kunnen worden geaccepteerd.

Take Your Business Further

Registreer vandaag nog en profiteer van de vele voordelen die Republic E-Pay uw bedrijf biedt!

 • Het vergroten van uw klantenbestand door toegang tot zowel lokale als internationale klanten
 • Het vergroten van uw bekendheid door een verbeterde online aanwezigheid
 • 1 x 24 uur toegang tot uw bedrijf voor klanten
 • Lagere bedrijfskosten
 • … en meer!

Grow Your Business with Confidence

Republic E-Pay biedt vele voordelen. Het is onder andere:

 • Een gemakkelijke en veilige oplossing: de kaartgegevens worden ingevoerd op de desbetreffende betaalpagina van de payment gateway en u legt de kaartgegevens niet vast, verwerkt ze niet of slaat ze niet op in uw systeem. Dit biedt veiligheid aan de kaarthouder.
 • Volledige ondersteuning voor u, onze merchant, om u te helpen uw e-commerce betaaloptie operationeel te maken.

Zet de eerste stap om uw onderneming zichtbaarder en toegankelijker te maken.

Veelgestelde Vragen

1.Wat is Republic E-Pay?

Republic E-Pay is het E-Commerce product van Republic Bank. E-Commerce is afgeleid van Electronic Commerce, en houdt in: het kopen en verkopen van goederen en/of diensten via het internet. Door de jaren heen, kiezen ondernemers er namelijk steeds meer voor om hun producten en diensten online aan te bieden, vanwege het gemak voor de klant en de hedendaagse technologische ontwikkelingen. Door deze trend is “E-commerce” de afgelopen jaren enorm gegroeid.

2.Hoe werkt Republic E-Pay?

Republic E-Pay stelt bedrijven in staat om hun producten en diensten via internet aan te bieden, aan zowel lokale als internationale klanten. Klanten kunnen 24 uur per dag goederen/ diensten bestellen van uw bedrijf via internet, en betalen middels hun credit card (VISA/ Mastercard). Uw bedrijf heeft hiervoor niet speciaal een website of webshop nodig. Wanneer uw aanvraag voor Republic E-Pay is goedgekeurd, kunt u uw website laten ontwikkelen of aanpassen door een website ontwikkelaar, zodat VISA/MasterCard credit card betalingen kunnen worden geaccepteerd.

3.Wat zijn de voordelen van Republic E-Pay voor mijn bedrijf?

Republic E-Pay biedt uw onderneming voordelen zoals:
 • Uw klanten hebben op elk moment van de dag, het hele jaar door, toegang tot uw producten/diensten
 • Toegang tot lokale, regionale en internationale klanten.
 • Lagere overheadkosten.

4.Is een website vereist voor Republic E-Pay?

Er is geen website vereist voor Republic E-Pay. De merchant heeft de optie om betalingen te accepteren zonder een website, via Fygaro, welke geïntegreerd is in FAC. (www.fygaro.com). Deze oplossing is gebaseerd op facturering, waarbij een link (URL) wordt verstuurd naar een betaalknop via e-mail, welk social-media platform dan ook, of WhatsApp voor het verrichten van betalingen.

5.Wat is het doel van de payment gateway provider, FAC?

De payment gateway provider verleent de dienst en de technologie tegen een vergoeding, voor het verifiëren van, en in staat stellen van de e-commerce merchant om credit card betalingen te accepteren op zijn website. Om die reden moet u ervoor zorgen dat uw website en onze payment gateway provider zijn geïntegreerd.

6.Waarom zou ik Republic E-Pay moeten gebruiken?

Republic E-Pay biedt vele voordelen. Het is onder andere:
 • Een gemakkelijke en veilige oplossing: de kaartgegevens worden ingevoerd op de desbetreffende betaalpagina van de payment gateway en u legt de kaartgegevens niet vast, verwerkt ze niet of slaat ze niet op in uw systeem. Dit biedt veiligheid aan de kaarthouder.
 • Volledige ondersteuning voor u, onze merchant, om u te helpen uw e-commerce betaaloptie operationeel te maken.

7.Welke kosten gaan gepaard met Republic E-Pay?

De kosten om dit product te implementeren in uw bedrijf, zijn:
 • Eenmalige Merchant set-up fee: USD 100.00
 • Maandelijkse Merchant Support Fee: tot en met 31 december 2021 kosteloos, daarna USD 50.
 • Kosten per transactie: USD 0.25
 • Bank Commissie: 5%
Kosten voor ontwikkeling en onderhoud van de website zijn niet opgenomen, aangezien deze worden overeengekomen tussen de merchant en de website-ontwikkelaar.

8.Hoe lang duurt het voordat ik operationeel kan zijn met Republic E-Pay?

Operationeel worden kan minimaal 2 weken en maximaal 3 maanden in beslag nemen. Dit hangt af van de beschikbaarheid van de vereiste documenten van de merchant. De Bank zet zich er ten volle voor in om u te helpen om zo gauw als mogelijk operationeel te zijn.

9.Moet ik cliënt zijn van de Republic Bank?

Ja, u dient een rekening te hebben bij de Republic Bank om een Republic E-Pay (E-Commerce) merchant te zijn.

Gedurende de E-Pay campagne van Republic Bank die loopt tot 31 december 2021 betaal je eenmalig USD 100 voor het opzetten van jouw account en GEEN maandelijkse Merchant Fee. Daarna bedraagt de Merchant Support Fee USD 50, de per transactie fee USD 0,25 en de Bankcommissie 5%.

Contactgegevens

Republic Bank (Suriname)
Kerkplein 1, Paramaribo
Suriname.
Tel: (597) 471555
email@republicbanksr.com